Thursday, January 22, 2009

Kissu.. *chuu*

Assalamualaikum....

lama lak rase x post.... biasela... org bizi... kui kui kui...
A... arini ak nk tnjuk gambo ank sedara baru ak yg bernama NIK AISYA NAZIRA BT NIK HAZROEL HYSHAM.... tah btol ke tak ak eja ni, ak pon tak sure... ngan nm bapak2 die skali ak x sure.... hahahhha... padahal nm abg sndri...


Time agak br lahir.... Merah agi...


Ya... ini versi mata suda bukak... bulat ajo... pipi pon kental...


bersama abgnye yg udah 2 taun, Palpal...

Sapa bilang gadis melayu x menawan... x menarik hati... tiada memikat.....

ms blk cuti raye aji aritu, ak ngan kakak2 ak abes keneng2kan aisya ngan sepupu die, danysh, ank sedara ak yg first... hahhaha... Padahal bdk tu nk bkk mata pon payah agi... Sian2... Apa punye mak sedara la... Sepjg perjlnn nk g umah abg ak tu, kitorng dok ckp kat danysh, ni nk pegi umah awek danysh ni... pastu dok nyanyi lagu Yassin, 'Aisyah' tu.. hahahha...

ms kat umah tu, kitorng srh la danysh cium aisya, pastu tnye, aisya cntik tak?? Danysh tu pon leh lak ckp, "cantik, cantik" kitorng pon tnye le lagi, nk kawen x?? bdk tu diam je... x de lam tatabahasa die lg kot perkataan 'kawen' ni... kalu x makin sodap la ak nk gelakkan bdk2 ni....


Yg x brp nk bole blah tu, time tu jgk la Palpal tu dtg, cium gak adek die tu... Pastu ak suh la palpal tu cium danysh skali... yg ak srhnye cium pipi, die g bantai cium mulut lak... 2 kali lak tu... lepas cium leh lak bdk 2 org tu gelak2... tak censored sguh... hahahha... mau pecah prot ak ngan kakak2 ak gelak... abes la... kang jd cite ala2 jelatang lak...

Kui kui kui...

Balik cuti sem nnti nk srh wat ape pulak ea....? '(-_-)' --evil --

bekas lipstik dari bibir ikan....

2 comments:

Nik Haszroel Hysham said...

Nik Aisya Nadzira bt. Nik Haszroel Hysham

Ikan Darat said...

tenkiu2 atas pembetulan anda, abg sulungku...